ACTIVITATS


Es resumeixen només les activitats de tot tipus realitzades a l’Ateneu des de gener de 2006, com a Ateneu de la FUMH, i en la segona etapa des de febrer de 2009 com a ATENEU PER LA DIGNITAT, en la seva singladura independent.

Cal destacar els articles que es varen publicar a la revista La Font del Diàleg, així com els resums dels DEBATS sobre temes de màxima actualitat.

També, per entrar en el concepte de la DIGNITAT, com a valor de convivència i desllorigador del comportament actual de la nostra societat, es recomana la lectura del llibre SOBRE LA DIGNITAT editat pel nostre ATENEU PER LA DIGNITAT resultat del Seminari de lectura que vàrem realitzar de quatre llibres molt introduïts en el tema. Tenim exemplars disponibles.

Per acabar us anunciem que aquest any 2010 farem unes Jornades sobre diferents temes al voltant de la Dignitat a les quals esteu convidats.

També iniciarem unes Sortides Culturals que ens ajudaran a entendre una mica més aquest món en el qual vivim i que de passada ens permetrà que ens coneguem nosaltres mateixos.

P.S. Les activitats a realitzar són referenciades a l’apartat AGENDA.ATENEU PER LA DIGNITAT · Apartat de correus núm. 236, L’Ametlla del Vallès (BCN) 08480 · info@ateneuperladignitat.org